تیم های دانشجویی واحد کرمانشاه در بخش های اجتماعی، فرهنگی ، اقتصادی به مصاف تیم های راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی رفتند ودر پایان دو تیم از این واحد به مرحله نهایی و مسابقات حضوری صعود کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه از کرمانشاه، مسابقات مرحله یک چهارم نهایی کشوری رویداد ملی کرسی‌های آزاداندیشی دانشجویی، امروز با حضور سه تیم از واحد کرمانشاه در محورهای اجتماعی،فرهنگی و اقتصادی همراه بود و در نهایت دو تیم از این واحد موفق شدند با کنار زدن رقیبان به مسابقات نهایی حضوری راه یابند.

در این مسابقات در محور اجتماعی تیم « خرد آگاه به سرگروهی کبری اویس به عنوان منتقد از واحد کرمانشاه»  به مصاف تیم « به سوی روشنایی  از استان همدان واحد ملایر »  با موضوع "اشتغال زنان در جامعه اثر منفی در ازدواج و ثبات زندگی دارد"  رفت؛  و در محور فرهنگی تیم « پویندگان اندیشه ورز به سرپرستی مرتضی کلهری به عنوان موافق از واحد کرمانشاه» و تیم«سلامت از استان گیلان واحد رشت» با موضوع "حکومت نمی تواند به نحوه پوشش مردم بی تفاوت باشد" یکدیگر را مورد ارزیابی  قرار دادند.
در محور اقتصادی نیز « تیم سگال به سرپرستی فرشاد فتحی به عنوان منتقد از واحد کرمانشاه» با هماهنگی دکتر فرشید نمامیان و دکتر سجاد برومند از اعضای هیات علمی گروه مدیریت واحد کرمانشاه به چالش اندیشه با  تیم «یاوران جهاد از استان هرمزگان واحد بندر عباس » با موضوع " مشکل کنونی اقتصاد کشورناشی از تحریم های جهانی است" پرداخت .

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه در مورد نتیجه این رقابت ها گفت: این مرحله بسیار حساس بود چرا که چهار تیم برتر کشور به مسابقات حضوری راه پیدا می کردند وهمانند مراحل پیشین گروه های موافق و منتقد موضوع مورد رقابت را به بحث و تبادل‌نظر گذاشتند و در نهایت مباحث مطرح شده با حضور کارشناسان و متخصصان این رشته مورد داوری قرار گرفت و نتایج حاصل از این رقابت نشان دهنده اندیشه ها ی برتر بود.

- سید مهدی صفوی نتایج نهایی رقابت های امروز را بدین شرح اعلام کرد:
1- تیم « خرد آگاه به سرگروهی کبری اویس به عنوان منتقد از واحد کرمانشاه» با امتیاز 14 و تیم « به سوی روشنایی  از استان همدان واحد ملایر »   با امتیاز 16 . برنده تیم به سوی روشنایی ملایر  و ورود به جمع چهار تیم برتر کشور در حوزه اجتماعی.

2- تیم « پویندگان اندیشه ورز به سرپرستی مرتضی کلهری به عنوان موافق از واحد کرمانشاه» با امتیاز19/53 و تیم « سلامت از استان گیلان واحد رشت »  با امتیاز 14/26. برنده تیم پویندگان اندیشه ورز کرمانشاه و ورود به به جمع چهار تیم برتر کشور در حوزه فرهنگی .

3-  تیم « سگال به سرپرستی فرشاد فتحی به عنوان منتقد از واحد کرمانشاه» با امتیاز:17/86  و تیم « یاوران جهاد از استان هرمزگان واحد بندر عباس » با امتیاز: 14/6 برنده تیم سگال کرمانشاه و ورود این تیم به جمع چهار تیم برتر کشوردر حوزه اقتصادی.

صفوی توضیح داد: با این نتایج از مجموع سه تیم واحد کرمانشاه  در این مرحله 2 تیم به جمع چهار تیم برتر کشوردر هر محور راه یافتندکه این مسابقات در زمان بندی اعلامی به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
گفتنی است دکتر فرهاد گلمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمانشاه نیز در جریان برگزاری این مسابقات مجازی در محل برگزاری حضور داشت .

نگارنده : بیژن پارسی
تاریخ : ۹:۳۱:۳۸ ۱۴۰۰/۳/۵